Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Thaismiles vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: THAISMILES

Hulp aan de Thaise bevolking

Adres
Aartrijkestraat 82
8820 - Torhout

Oprichtingsjaar
2016

Ontwikkelingssamenwerking/Humanitaire dienstverlening - Opleiding/tewerkstelling


Telefoon (algemeen nummer)
0477457766

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
De vereniging heeft tot doel: • De betrekkingen tussen Thailand en België te ontwikkelen en te verbeteren op cultureel, sociaal, economisch, juridisch en toeristisch vlak. • Ter hulp komen aan de armen, aan de behoeftigen en vooral aan de kinderen van de ontwikkelingslanden. Dit in…

MISSIE

De vereniging heeft tot doel: • De betrekkingen tussen Thailand en België te ontwikkelen en te verbeteren op cultureel, sociaal, economisch, juridisch en toeristisch vlak. • Ter hulp komen aan de armen, aan de behoeftigen en vooral aan de kinderen van de ontwikkelingslanden. Dit in de meest ruime zin van het woord. • Sensibilisatie in België over de nood van bovenstaande doeleinden

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Educatief Project Issaan

    Studiebeurzen bezorgen aan studenten die bekwaam zijn om te studeren maar er de financiële middelen er niet voor hebben. Dit kan zowel individueel als met een groep.

    MEER

  • Irrigatie project

    Er is een irrigatie project opgestart bij een Aids/TBC centrum. Met de steun van de provincie West-vlaanderen is er een tractor aangekocht. Zo kunnen de patiënten en hun families zelf hun groenten telen. De overschot kunnen ze verkopen om andere levensmiddelen te kopen.

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy