Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

DJD SPORT VZW Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: DJD SPORT

DJD SPORT VZW nieuwe blades voor Belgische Bladerunner

Adres
Esselveld 6
1653 - Beersel - Dworp

Oprichtingsjaar
2016

Sport


Telefoon (algemeen nummer)
0476480566

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Sponsoring zoeken voor Belgische Bladerunner David Delespesse Hij is geselecteerd voor deelname aan EK Paralympics in Berlijn eind augustus 2018. Hiervoor dient hij nieuwe blades te kopen welke 10 000 € per been kosten. Zijn beide onderbenen zijn geamputeerd. Verschillende sponsoringsactiviteiten worden via de VZW…

MISSIE

Sponsoring zoeken voor Belgische Bladerunner David Delespesse Hij is geselecteerd voor deelname aan EK Paralympics in Berlijn eind augustus 2018. Hiervoor dient hij nieuwe blades te kopen welke 10 000 € per been kosten. Zijn beide onderbenen zijn geamputeerd. Verschillende sponsoringsactiviteiten worden via de VZW ook ingericht om naast de 20 000 € voor de twee blades ook de kosten van inschrijving en verblijf te bekostigen. Doel is de Paralympics in Tokio in 2020 waar veel kans gemaakt wordt, voornamelijk in het verspringen. Maar de limiet voor het EK 200m en 400m zijn reeds behaald. De trainster is er zeker van dat ook het verspringen gehaald wordt. Dit na een zeer vruchtbare sportstage in Tenerife, waarna hij zijn eigen record met 40 cm verbeterde De VZW heeft ook Uw hulp nodig ! Verschillende bedrijven werden aangeschreven. De meeste willen enkel groepen steunen geen individuele sporters. Zonder steun kunnen de blades echter niet gekocht worden...De oude blades zijn na vier jaar intensief trainen (5x per week) aan vervanging toe om een nog beter resultaat te behalen. Naast het sporten engageert David zich ook om G-sport in scholen te promoten. Dit wanneer zijn trainingen het toelaten.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • EK Berlijn : Nieuwe Blades

    Blades van David zijn 5 jaar oud. Ze vertonen tekenen van slijtage. Ze moeten absoluut vervangen worden voor de deelname aan het EK Huidige blades zijn ook meer voor lange afstanden terwijl hij eerder op sprint toegelegd is. Blades kosten 10 000 € per been…

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy