Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

DJD SPORT VZW Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: DJD SPORT

DJD SPORT VZW sponsoring voor atletiekjaar 2019 en WK in Dubai in november 2019 en voor se…

Adres
Esselveld 6
1653 - Beersel - Dworp

Oprichtingsjaar
2016

Sport


Telefoon (algemeen nummer)
0476480566

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Sponsoring zoeken voor Belgische Bladerunner David Delespesse David Delespesse heeft na het EK Berlijn in 2018 ook de limieten behaald voor het WK in Dubai in november 2019 Hiervoor dient hij aan verschillende stages en internationale wedstrijden mee t edoen Voor 2019 worden de kosten…

MISSIE

Sponsoring zoeken voor Belgische Bladerunner David Delespesse David Delespesse heeft na het EK Berlijn in 2018 ook de limieten behaald voor het WK in Dubai in november 2019 Hiervoor dient hij aan verschillende stages en internationale wedstrijden mee t edoen Voor 2019 worden de kosten beraamd op 13 000 € Daarin zitten een Grand Prix in Dubai, Een Grand Prix in Zwitserland, verschillende stages en ten slotte het WK in Dubai. Doel is de Paralympics in Tokio in 2020 waar veel kans gemaakt wordt, wat zeker binnen de mogelijkheden zit, nu hij nieuwe blades heeft die momenteel ingelopen worden. Hij heeft momenteel 8 trainingen per week (2 dagen met 2 trainingen) De VZW heeft ook Uw hulp nodig ! Verschillende bedrijven werden aangeschreven. De meeste willen enkel groepen steunen geen individuele sporters. En hij moet alles zelf bekostigen. In de G sport moet je immers bij de Top 6 van de wereld van je catergorie behoren wil je gesponsord worden. Naast het sporten engageert David zich ook om G-sport in scholen te promoten. Dit wanneer zijn trainingen het toelaten.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • WK Dubai : sponsoring atletiekjaar 2019

    David Delespesse, Belgian Bladerunner, heeft de limieten behaald voor het WK van Dubai in november 2019.Hij vertegenwoordigt België in de categorie T62 (amputatie onderbenen) Het atletiekjaar 2019 wordt geschat op 13 000 €. Er is geen tussenkomst door de staat dus moet alles zelf bekostigd…

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy