Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Stapje in de wereld met enkele afdelingen Stapke in de wereld Herent en Stapke in de wereld Aarschot Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: STAPJE IN DE WERELD

Kwaliteitsvolle vakanties en leuke uitstappen, met een persoonsversterkende inslag, v…

Adres
Kerkhofdreef 3 bus 0201
3001 - Leuven - Heverlee

Oprichtingsjaar
2016

Armoedebestrijding - Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
0484 064669

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Wij organiseren belangeloos vakanties, uitstappen en activiteiten met en voor kwetsbare personen. Daarmee beogen we hun zelfredzaamheid te verhogen. We kunnen dit doen dank zij de mateloze inzet van vele vrijwilligers. Wij werken uitgesproken empowerend. Die persoonsversterkende werking realiseren we middels plezier en ontspanning, zorgeloos…

MISSIE

Wij organiseren belangeloos vakanties, uitstappen en activiteiten met en voor kwetsbare personen. Daarmee beogen we hun zelfredzaamheid te verhogen. We kunnen dit doen dank zij de mateloze inzet van vele vrijwilligers. Wij werken uitgesproken empowerend. Die persoonsversterkende werking realiseren we middels plezier en ontspanning, zorgeloos genieten en een doorgedreven positieve aanpak.. Dit geeft hen energie waardoor ze hun eigen capaciteiten (her)-ontdekken. Het is erg belangrijk dat iedereen er gewoon zichzelf kan zijn. We nemen 1 à 2 mindervalide mensen mee. Dit zijn in de wolken en de anderen leren er mee om te gaan of kunnen het al. Bij het Belgisch platform voor armoede vertegenwoordigen we de sociaal-toeristische organisaties. Zo brengen we de hoop, de zorgen en lasten van kwetsbare mensen tot bij het beleid.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

DETAIL IN PDF

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: 51 tot 100

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • mama's ook met kleine kinderen kom naar buiten en ontdek je kwaliteiten

  https://stapjeindewereld.be/vakanties/alle-vakanties.html

  MEER

 • weekend, dag- of halve dag activiteiten

  https://stapjeindewereld.be/stapkes/

  MEER

 • Groepsvakanties

  Dit is een nieuw project voor de Warmste Week. We starten eind september 2022 met een ontbijt mét oppas voor de baby's en peuters in Leuven voor de doelgroep. Het doel is hen een laagdrempelig praatplatform te geven dat kan uitgroeien naar meer.

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy