Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

VoedSaam vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: VOEDSAAM

Sociaal distributieplatform van voedselreststromen

Adres
Lamstraat 113
9100 - Sint-Niklaas

Oprichtingsjaar
2016

Armoedebestrijding - Milieu


Telefoon (algemeen nummer)
0492250641

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
VoedSaam vzw is een sociaal distributieplatform in het Waasland dat voornamelijk voedseloverschotten wil detecteren, transporteren, opslaan en distribueren aan Wase organisaties (OCMW's en vzw's) die voedselbedeling inrichten. Met deze bijdrage willen we er mee voor zorgen dat elke Wase burger in armoede in zijn of…

MISSIE

VoedSaam vzw is een sociaal distributieplatform in het Waasland dat voornamelijk voedseloverschotten wil detecteren, transporteren, opslaan en distribueren aan Wase organisaties (OCMW's en vzw's) die voedselbedeling inrichten. Met deze bijdrage willen we er mee voor zorgen dat elke Wase burger in armoede in zijn of haar gemeente een beroep kan doen op een uitgebreider en gezonder aanbod voedselhulp.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Toegankelijke Hulpverlening voor mensen in armoede

    VoedSaam ondersteunt OCMW's en vzw's die voedselondersteuning bieden aan gezinnen in armoede door een aanbod aan te leveren van verse voedingswaren, opgehaald bij verschillende producenten.

    MEER

  • Gefaseerde uitbreiding sociaal distributieplatform VoedSaam

    In een eerste fase betrekt VoedSaam zoveel mogelijk gemeenten in het Waasland in hun werking. Nadien wordt de kennis en expertise via peter/meterschap gedeeld met nieuwe initiatieven in de provincie Oost-Vlaanderen.

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy