Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

CIVA Stichting openbaar nut

Officiële naam: FONDATION CIVA (CENTRE D'INFORMATION, DE DOCUMENTATION ET D'EXPOSITION DE LA VILLE, DE L'ARCHITECTURE, DU PAYSAGE ET DE L'UREBANISME DE LA REGION DE BRUXELLES-CAPITALE)

Adres
Kluisstraat 55
1050 - Elsene

Oprichtingsjaar
2016

Cultuur/patrimonium - Duurzame ontwikkeling


Telefoon (algemeen nummer)
0032 (2) 642 24 50

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
CIVA is een museum, een archiefcentrum, een bibliotheek en een ontmoetings- en discussieplek voor fans van hedendaagse en moderne architectuur, landschapsarchitectuur en stadsecosystemen in Brussel. Het centrum organiseert het hele jaar door tentoonstellingen, lezingen, debatten, rondleidingen, book launches en kinderactiviteiten. Voor de activiteiten van CIVA…

MISSIE

CIVA is een museum, een archiefcentrum, een bibliotheek en een ontmoetings- en discussieplek voor fans van hedendaagse en moderne architectuur, landschapsarchitectuur en stadsecosystemen in Brussel. Het centrum organiseert het hele jaar door tentoonstellingen, lezingen, debatten, rondleidingen, book launches en kinderactiviteiten. Voor de activiteiten van CIVA kan je terecht in Elsene, vlakbij het Flageyplein, en in KANAL.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

van 2 tot 7.000.000€

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 38

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy