Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

HeartSaver vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: HEARTSAVER

It's a GIFT to create life, It's an ART to save it !

Adres
Kanaalstraat 9
9060 - Zelzate

Oprichtingsjaar
2016

Gezondheid (fysieke) - Opleiding/tewerkstelling


Telefoon (algemeen nummer)
+32 472 135 296

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
vzw HeartSaver wil bijdragen om België meer hartveilig te maken. HeartSaver focust zich op de problematiek van “Plotse hartstilstand buiten het ziekenuis” (Engelse benaming: Out of Hospital Cardiac Arrest – OHCA). vzw HeartSaver zet zich in voor meer openbaar beschikbare hartstarters (of AED’s). Telkens wanneer…

MISSIE

vzw HeartSaver wil bijdragen om België meer hartveilig te maken. HeartSaver focust zich op de problematiek van “Plotse hartstilstand buiten het ziekenuis” (Engelse benaming: Out of Hospital Cardiac Arrest – OHCA). vzw HeartSaver zet zich in voor meer openbaar beschikbare hartstarters (of AED’s). Telkens wanneer een hartstarter via onze bemiddeling wordt geïnstalleerd – in de buurt van een openbaar gebouw, een school, sportcentrum, kerk, bedrijf, een drukbezochte winkel … – zorgen we ervoor dat het apparaat dag en nacht maximaal opvalt voor bezoekers en passanten. Ook geven we zoveel mogelijk ruchtbaarheid aan de installatie ervan, zodat de omwonenden weten waar ze terecht kunnen in geval van nood. Tegelijk zetten we druk op de overheid om het gebrek aan publiek beschikbare hartstarters planmatiger aan te pakken en om de bevolking maximaal bewust te maken van het belang om in geval van een hartstilstand meteen hartmassage te starten, een hartstarter te laten aanrukken en die ook echt te gebruiken. Op die manier kunnen we als samenleving veel meer mensenlevens redden! Naast algemene sensibilisering van verschillende doelgroepen, zoals bv. “lokale/regionale/federale besturen; ondernemers, sportfederaties/sportclubs; onderwijs; lokale organisaties; … “ organiseren we veel fundraisingcampagnes om meer hartstarters te kunnen plaaten en buigen we ons tevens over de verschillende aspecten van “de keten van overleven” bij plotse hartstilstand.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

200.000€ - 300.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: Geen vrijwilligers

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • HeartSaver Schoolprojecten

    Financiering van de projecten (min. 5 tot max. 8 jaar) gebeurt door fundraising - georganiseerd door vzw HeartSaver - bij lokale ondernemers, serviceclubs en evt. ook met participatie van steden en gemeenten.

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy