Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

vzwmusicforkids Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: MUSIC FOR KIDS

Adres
Geneberg 5
3945 - Ham

Oprichtingsjaar
2016

Wetenschappelijk onderzoek


Telefoon (algemeen nummer)
+32478374436

Stuur ons een e-mail!

MISSIE
vzwmusicforkids wil de zorg voor kinderen met een primaire immuundeficiëntie (PID) verbeteren door: de ziekte meer bekend te maken bij de eerstelijnsgezondheidszorg, met het oog op een tijdige diagnose informatie op maat aan te bieden aan de patiëntjes, hun ouders en hun bredere omgeving wetenschappelijk…

MISSIE

vzwmusicforkids wil de zorg voor kinderen met een primaire immuundeficiëntie (PID) verbeteren door: de ziekte meer bekend te maken bij de eerstelijnsgezondheidszorg, met het oog op een tijdige diagnose informatie op maat aan te bieden aan de patiëntjes, hun ouders en hun bredere omgeving wetenschappelijk onderzoek te ondersteunen dat bijdraagt tot de kennis van de meer dan 250 verschillende PID’s

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy