Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Boven De Wolken Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: BOVEN DE WOLKEN

Fotografie van overleden baby's

Adres
Frambozenlaan 24
8400 - Oostende

Oprichtingsjaar
2016

Gezondheid (geestelijke) - Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
0497743900

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Wanneer ouders hun baby verliezen voor, tijdens of kort na de geboorte stort hun wereld in. Ze moeten afscheid nemen van hun kindje nog voor ze de kans hebben gekregen het te leren kennen. Vzw Boven De Wolken wil sterrenouders helpen dit grote verdriet te…

MISSIE

Wanneer ouders hun baby verliezen voor, tijdens of kort na de geboorte stort hun wereld in. Ze moeten afscheid nemen van hun kindje nog voor ze de kans hebben gekregen het te leren kennen. Vzw Boven De Wolken wil sterrenouders helpen dit grote verdriet te dragen door hen een professionele fotoreportage aan te bieden van hun overleden baby. Deze foto's zijn een tastbare, prachtige herinnering aan hun sterrenkindje en kunnen een groot verschil maken in het verwerkingsproces. Daarnaast is de fotoreportage zelf een moment van samenzijn en erkenning wat van fundamenteel belang is in de start van het rouwproces. Daarnaast willen we maatschappelijk een verschil maken door awareness te creëren rond rouw en perinataal verlies. Het is immers de omgeving van ouders die een groot verschil kan maken. Hiervoor is vorming van artsen, zorgverleners, beleidsmakers, enz. van wezenlijk belang. Het thema van perinataal verlies, rouw en de dood uit dat donkere hoekje halen en terug een plaats te geven in de brede maatschappij en bespreekbaar maken kan alleen door het grote publiek aan te spreken. Hiervoor blijven we via social media, pers en publieke presentaties oa in scholen, verenigingen, serviceclubs e.d. het thema op de kaart zetten. Ook sensibilisering en informeren van de beleidsmakers blijft uiterst belangrijk om ouders ook op die manier beter te ondersteunen.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

300.000€- 500.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 5 tot 9

AANTAL VRIJWILLIGERS: 101 tot 500

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy