Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Daarom Wel! CVBA-so

Officiële naam: Coöperatieve Daarom Wel!

Aarde is Onverdeeld Gemeen Goed

Adres
Pardassenhoek 18
9550 - Herzele - Sint-Lievens-Esse

Oprichtingsjaar
2016

Duurzame ontwikkeling - Milieu


Telefoon (algemeen nummer)
0479 29 90 09

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Ecologisch leven mogelijker maken door plekken vrij te kopen om het eigenaarschap/toelating te verwerven. Als collectieve immobiliëngroep trachten we grond onschuldig maken om ze nadien aan de gebruikers weg te geven. Dat vormt een onverdeeldheid, waardoor het onverkoopbaar wordt en uit de economie gehaald wordt…

MISSIE

Ecologisch leven mogelijker maken door plekken vrij te kopen om het eigenaarschap/toelating te verwerven. Als collectieve immobiliëngroep trachten we grond onschuldig maken om ze nadien aan de gebruikers weg te geven. Dat vormt een onverdeeldheid, waardoor het onverkoopbaar wordt en uit de economie gehaald wordt als handelswaar. We ondersteunen de zoektocht naar een radicale cultuur van deeleconomie, voedselbossen, ecocentrisme, participatie, vrijwilligerswerk,.... als binding voor een buurt, dorp, gemeenschap... Aarde als gemeen goed/commons.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

DETAIL IN PDF

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Welenhoeck

    De welenhoeck is een coöperatieve vierkantshoeve op 2,5 ha grond in Herzele/Zottegem. Deze trachten we onschuldig te maken door de bank (leningen), aandelen,... terug te betalen. Het doel is om na 20 jaar tijdens een festival met een notaris het weg te geven aan zoveel…

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy