Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

B U Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: BE YOU

Welkom zoals je bent.

Adres
Haiglaan
8900 - Ieper

Oprichtingsjaar
2016

Jongeren - Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
0

Stuur ons een e-mail!

MISSIE
Het hoofddoel van de vereniging is om jongeren in Ieper en omgeving te helpen groeien om zichzelf te leren waarderen met het oog op hun betrokkenheid in hun gezin, buurt en maatschappij, dit door middel van vaste of spontane activiteiten, persoonlijke coaching, vorming of begeleiding.…

MISSIE

Het hoofddoel van de vereniging is om jongeren in Ieper en omgeving te helpen groeien om zichzelf te leren waarderen met het oog op hun betrokkenheid in hun gezin, buurt en maatschappij, dit door middel van vaste of spontane activiteiten, persoonlijke coaching, vorming of begeleiding. De vereniging heeft als bijkomend doel om verenigingen, personen en initiatieven met gelijkaardige doelstellingen waar mogelijk te ondersteunen en te stimuleren, ook indien deze niet enkel op jongeren gericht zijn.

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • Chillcaravan

  Begin 2016 kregen we van een bedrijf een caravan. Met de 16+ jongeren uit de wijken in Ieper gaven we deze een complete restyle, deze wordt nu wekelijks gebruikt als chill-, speel-, en praatplek. Jongeren kunnen er gewoon chillen in groep of gesprekken aanknopen over…

  MEER

 • Pannavoetbal

  Met materiaal van bedrijven en de inzet van professionals bouwden we onze eigen mobiele pannakooi voor straatvoetbal. Deze werd afgewerkt in juli 2016. We zetten deze sindsdien wekelijks in een wijk en organiseren dan pannawedstrijden met jongeren van heel de buurt. Dit is vooral in…

  MEER

 • Chocostop

  In de herfst en winter delen we gratis warme chocolademelk uit aan jongeren die van school naar huis fietsen, dit telkens met de chillcaravan erbij als zitplek en voor gesprekken.

  MEER

 • Life Coaching

  We bieden jongeren de mogelijkheid om een coaching traject aan te gaan, ofwel op een eigen doel te bereiken, ofwel om uit een probleemsituatie te geraken. Dit is nog niet actief. Onze Life Coaching is geen professionele hulpverlening, wij verwijzen door indien nodig.

  MEER

 • Containers worden lokalen

  De werking groeit, er komen steeds meer jongeren en we willen jongeren meer plek bieden. Een vaste plek zorgt voor stabiliteit en bereikbaarheid als jongeren coaching zoeken of gewoon een luisterend oor. De eigen lokalen bieden ook meer ruimte dan de chillcaravan, voor grotere groepjes…

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy