Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

VZW Crusaders For Justice Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: CRUSADERS FOR JUSTICE

Every child deserves a future

Adres
Zandstraat 56
3582 - Beringen - Koersel

Oprichtingsjaar
2016

Jongeren - Kinder- en jongerenrechten


Telefoon (algemeen nummer)
0495920968

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
VZW CRUSADERS FOR JUSTICE is een groep van mannen en vrouwen met een gemeenschappelijk doel: het beschermen, helpen en ondersteunen van alle kinderen. Wij nemen het op tegen elke vorm van kindermisbruik zodat ieder kind gelukkig kan opgroeien in een gezonde omgeving. Wij werken meestal…

MISSIE

VZW CRUSADERS FOR JUSTICE is een groep van mannen en vrouwen met een gemeenschappelijk doel: het beschermen, helpen en ondersteunen van alle kinderen. Wij nemen het op tegen elke vorm van kindermisbruik zodat ieder kind gelukkig kan opgroeien in een gezonde omgeving. Wij werken meestal achter de schermen om kinderen te helpen en bij te staan, omwille van de privacy wordt hier uiteraard niets over gepubliceerd.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • Verzamelen van kleding en speelgoed.

  We proberen kansarme kinderen te voorzien van degelijke kleding en speelgoed.

  MEER

 • Jaarlijks herdenkingsrit Ken & Kim en alle vermoorde en vermiste kinderen.

  Gezamelijke motorrit naar het door ons geschonken monument ter herdenking van Ken,Kim, en alle vermoorde en vermiste kinderen, gevolgd door enkele toespraken van ouders, vrienden en Crusaders.

  MEER

 • Motorritten met kinderen die het moeilijk hebben.

  Op aanvraag halen we regelmatig kinderen op die het moeilijk hebben. Bij de eerste stop voor een ijsje zien we de kinderen openbloeien en lachen. Het geeft ons zelf energie om toch zeker voor een dag een glimlach op een kind zijn gezicht te toveren.

  MEER

 • Steun en vertrouwenspersoon voor kinderen.

  Op aanvraag proberen we kinderen en zelfs de ouders te helpen met eventueel aanvragen van pro-deo advocaten, professionele hulp, te begeleiden naar het gerecht, enz.,...

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy