Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Leefboerderij De Kanteling

Officiële naam: vzw Leefboerderij De Kanteling Herzele

Leefboerderij voor buitengewone mensen

Adres
Molenstraat 51
9550 - Herzele - Woubrechtegem

Oprichtingsjaar
2016

Personen met een handicap


Telefoon (algemeen nummer)
0468/160521

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
We bieden dagbesteding aan in een rustige natuurrijke omgeving. Volwassenen met een verstandelijke beperking en/of autisme helpen mee bij het onderhoud van de fruit- en moestuin en bij het verzorgen van dieren.

MISSIE

We bieden dagbesteding aan in een rustige natuurrijke omgeving. Volwassenen met een verstandelijke beperking en/of autisme helpen mee bij het onderhoud van de fruit- en moestuin en bij het verzorgen van dieren.
FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • Vakantiewerking

  In Samentuin De Kanteling doen we meer dan in samen tuinieren! - Het is een plek waar de deelnemers van vzw Leefboerderij De Kanteling hun talenten kunnen tonen. Het sociaal contact, de spontane babbels tijdens het werk is voor hen een enorme meerwaarde. - Het…

  MEER

 • nieuwe huisvesting voor onze konijnen

  We bieden naast de dagbesteding voor volwassenen ook de mogelijkheid aan schoolgaande jongeren om tijdens schoolvakanties deel te nemen aan de activiteiten die doorgaan op de leefboerderij.

  MEER

 • Samentuin De Kanteling

  De huidige huisvesting van de konijnen zijn de typische kleine konijnenhokjes die men kan kopen in dierenwinkels. Wanneer deelnemers contact willen maken met de konijnen worden deze dieren uit het hok genomen. Vaak 'freest' het konijn uit angst en blijft het stil zitten op de…

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy