Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Marlise Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: MARLISE

Adres
Loweg 2
9700 - Oudenaarde

Oprichtingsjaar
2015

Dierenwelzijn


Telefoon (algemeen nummer)
0470125443

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
VZW Marlise is een dierenasiel die instaat voor de opvang en plaatsing van katten en kittens die, meestal door omstandigheden, geen onderdak meer hebben. Tevens proberen wij de groei aan zwerfkatten in te perken door sterilisatie. Bij ziekte worden deze dieren tijdelijk bij ons opgevangen…

MISSIE

VZW Marlise is een dierenasiel die instaat voor de opvang en plaatsing van katten en kittens die, meestal door omstandigheden, geen onderdak meer hebben. Tevens proberen wij de groei aan zwerfkatten in te perken door sterilisatie. Bij ziekte worden deze dieren tijdelijk bij ons opgevangen en van zodra ze genezen zijn, worden zij terug uitgezet of voor adoptie aangeboden. Ook vangen we gevonden dieren op die op zoek zijn naar hun baasje. Het doden van dieren is naar onze mening geen oplossing om overlast en dergelijke te bestrijden. Als VZW gaan dan ook volledig voor een No Killing beleid waarbij we elk dier de kans geven een gouden mandje te vinden. Enkel wanneer het in uitzonderlijke gevallen en door omstandigheden niet anders kan, zullen we met pijn in ons hart het diertje uit zijn lijden verlossen. Alvorens onze dieren ter adoptie te geven, kijken we na of deze in een poesvriendelijke omgeving terechtkomen. Dagelijkse verzorging, kwalitatieve voeding en de noodzakelijke aandacht & liefde zijn voor ons van primordiaal belang. Ook zorgen we er voor dat zwerfkatten in een omgeving terechtkomen waar er, door buurtbewoners, voor hen gezorgd wordt. Daarvoor is beschutting, voldoende eten en drinkbaar water één van onze vereisten.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy