Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

DreamCATchers Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: DREAMCATCHERS

Katten adoptie organisatie

Adres
Schepenhuisstraat 17
9000 - Gent

Oprichtingsjaar
2016

Dierenwelzijn


Telefoon (algemeen nummer)
093104035

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
DreamCATchers is een vzw die katten helpt en vooral focust op diegene die al langere tijd in het asiel of in opvang verblijven. Deze katten zijn welkom in ons poezen adoptie café, waar ze kunnen vertoeven tot wanneer ze hun droomthuis vinden. Daarnaast zijn we…

MISSIE

DreamCATchers is een vzw die katten helpt en vooral focust op diegene die al langere tijd in het asiel of in opvang verblijven. Deze katten zijn welkom in ons poezen adoptie café, waar ze kunnen vertoeven tot wanneer ze hun droomthuis vinden. Daarnaast zijn we ook een infopunt voor alles wat met katten te maken heeft. Kom gerust langs als je vragen hebt, om de poezen te ontmoeten of om ons te steunen.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy