Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

HARTENMAGIE-ALCHEMY OF HEART vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: HARTENMAGIE - ALCHEMY OF HEART

Nature-Based Healing Dance, Yoga and Home Center

Adres
Barbarastraat 58
3120 - Tremelo

Oprichtingsjaar
2016

Gezondheid (fysieke) - Gezondheid (geestelijke)


Telefoon (algemeen nummer)
32476632506

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
*Begeleiding van kinderen/jongeren/volwassenen naar een gezonde evenwichtige psyche in een gezond lichaam dmv dans/yoga/meditatie/sound/massage/natuurbeleving. Met nadruk op self-empowerment, het aanmoedigen van opname van de eigen verantwoordelijkheid voor het eigen leven op alle niveaus. De natuur (natuurelementen) wordt als spiegel gebruikt voor harmonisatie van de innerlijke…

MISSIE

*Begeleiding van kinderen/jongeren/volwassenen naar een gezonde evenwichtige psyche in een gezond lichaam dmv dans/yoga/meditatie/sound/massage/natuurbeleving. Met nadruk op self-empowerment, het aanmoedigen van opname van de eigen verantwoordelijkheid voor het eigen leven op alle niveaus. De natuur (natuurelementen) wordt als spiegel gebruikt voor harmonisatie van de innerlijke natuur. Door het maken van diep contact met het lichaam en een zachte indirecte benadering van de emoties via de zintuigen krijgt men zicht op de eigen psyche en kunnen blokkades geheeld worden. Ook begeleiding van bijzondere doelgroepen (ism dokters/psychologen/... voor traumaverwerking/angst/burn-out/... - buitengewoon onderwijs - vluchtelingen - andere) *Creatie van een natuurlijke, gezonde woonomgeving Algemeen Aanbod : Persoonlijke begeleiding & groepsbegeleiding Helende Dans/Kundalini Yoga, Opleiding tot Nature-Based Coach, Feng Shui Opleiding voor interieurarchitecten, Creatie v/e harmonieuze woonomgeving voor scholen/bedrijven/privé.

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy