Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

HARTENMAGIE-ALCHEMY OF HEART vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: HARTENMAGIE - ALCHEMY OF HEART

Nature-Based Healing Dance, Yoga and Home Center

Adres
Barbarastraat 58
3120 - Tremelo

Oprichtingsjaar
2016

Gezondheid (geestelijke) - Gezondheid (fysieke)


Telefoon (algemeen nummer)
32476632506

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
*Begeleiding van kinderen/jongeren/volwassenen naar een gezonde evenwichtige psyche in een gezond lichaam dmv dans/yoga/meditatie/sound/massage/natuurbeleving. Met nadruk op self-empowerment, het aanmoedigen van opname van de eigen verantwoordelijkheid voor het eigen leven op alle niveaus. De natuur (natuurelementen) wordt als spiegel gebruikt voor harmonisatie van de innerlijke…

MISSIE

*Begeleiding van kinderen/jongeren/volwassenen naar een gezonde evenwichtige psyche in een gezond lichaam dmv dans/yoga/meditatie/sound/massage/natuurbeleving. Met nadruk op self-empowerment, het aanmoedigen van opname van de eigen verantwoordelijkheid voor het eigen leven op alle niveaus. De natuur (natuurelementen) wordt als spiegel gebruikt voor harmonisatie van de innerlijke natuur. Door het maken van diep contact met het lichaam en een zachte indirecte benadering van de emoties via de zintuigen krijgt men contact met de eigen psyche en kunnen blokkades geheeld worden. Ook begeleiding van bijzondere doelgroepen (ism dokters/psychologen/... voor traumaverwerking/angst/burn-out/... - buitengewoon onderwijs - vluchtelingen - andere) *Creatie van een natuurlijke, gezonde woonomgeving - Tibetaans Feng Shui woningadvies - om onze directe woon/leefomgeving die ons altijd beinvloedt, af te stemmen op de natuur, met onmiddellijk effect op ons lichaam en hele zijn op alle niveaus. *Algemeen Aanbod : Persoonlijke begeleiding & groepsbegeleiding Helende Dans/Kundalini Yoga, Opleiding tot Nature-Based Coach, Feng Shui Opleiding voor interieurarchitecten, Creatie v/e harmonieuze woonomgeving voor scholen/bedrijven/privé.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • Kundalini Yoga

  KY wordt de 'diamant van de yoga' genoemd, omdat dmv houdingen, beweging, adem, stem, op alle niveaus tegelijk gewerkt wordt. Daardoor worden onnoemlijk veel facetten in onszelf aangeraakt en geheeld.

  MEER

 • Kundalini Yoga mantra

  Chanten van KY mantra's (doel/focus) voor doorbreken van oude patronen en creatie van nieuwe patronen, in harmonie met de natuur, de ziel. Door het lichaam te gebruiken tijdens het chanten van de mantra's wordt de kracht van de mantra's volledig door het lichaam gedragen, geïntegreerd…

  MEER

 • Healing Dance

  Geblinddoekte helende dansreizen doorheen schaduwstukken naar licht. Dankzij de specifiek daartoe samengestelde muziekmixen wordt de persoon zacht meegenomen naar het doorleven van oude pijnstukken die aan de kant geschoven werden en verwerden tot maskers/schaduw.

  MEER

 • Mandala's en rozen

  Prachtige groepssessies waarin gewerkt wordt met een gebalanceerd geheel van helende dans, kundalini yoga, chants, crea en ritueel. Wordt door de deelnemers als uiterst prachtig ervaren.

  MEER

 • Feng Shui woningadvies

  Alles wat ons omgeeft heeft een welbepaalde energie die ons beïnvloedt. Door harmonisatie van onze woon/leef/werkomgeving voelen we onmiddellijk hoe we ook innerlijk deze wijzigingen opnemen, hoe deze meteen doorwerken op alle niveaus (geestelijk, lichamelijk, emotioneel, spiritueel).

  MEER

 • Hawaiiaanse healingmethodieken

  De zachtheid, wijsheid en kracht van Hawaiiaanse begeleidingsvormen wordt door deelnemers als uiterst diepgaand en helend ervaren.

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy