Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Stichting Be Planet Andere rechtsvormen

Officiële naam: Be Planet

Uw partner voor een duurzame toekomst in België

Adres
Edinburgstraat 26
1050 - Elsene

Oprichtingsjaar
2015

Duurzame ontwikkeling - Milieu


Telefoon (algemeen nummer)
+32 (0) 2 893 09 11

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
De missie van Be Planet is het selecteren en financieel ondersteunen van projecten in België die een positieve impact hebben op het milieu en de maatschappij en die gelanceerd worden door organisaties en burgers. Om onze missie te realiseren, werven we fondsen bij particulieren en…

MISSIE

De missie van Be Planet is het selecteren en financieel ondersteunen van projecten in België die een positieve impact hebben op het milieu en de maatschappij en die gelanceerd worden door organisaties en burgers. Om onze missie te realiseren, werven we fondsen bij particulieren en bedrijven en werken we samen met lokale overheden.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

500.000€ - 1.000.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Proximity

    Een programma bestaande uit 8 etappes om duurzame burgerinitiatieven te ondersteunen die het klimaat- en milieubeleid van een stad/gemeente kunnen versterken. Via een mobilisatiecampagne wordt iedereen opgeroepen om zich in te zetten voor deze initiatieven, door bv een financiële/materiële gift, vrijwilligerswerk of competenties ter beschikking…

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy