Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Het Steger vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: HET STEGER

Het Steger vzw wil de maizena zijn voor diegene voor wie de moeilijkheidsgraad van het le…

Adres
Schasstraat 5
3660 - Opglabbeek

Oprichtingsjaar
2015

Gezondheid (geestelijke) - Personen met een handicap


Telefoon (algemeen nummer)
0479204426

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Huis voor laagdrempelige, kleinschalige projecten voor kinderen, jongeren en volwassenen met extra kansen voor diegene waarvoor de moeilijkheidsgraad van het leven hoger ligt. HET STEGER werkt project / workshopgewijs op het snijvlak van ergo/creatieve therapie, erfgoed , kunsteducatie, sociaal/artistieke en foodconcepts. Het Steger zoekt voor…

MISSIE

Huis voor laagdrempelige, kleinschalige projecten voor kinderen, jongeren en volwassenen met extra kansen voor diegene waarvoor de moeilijkheidsgraad van het leven hoger ligt. HET STEGER werkt project / workshopgewijs op het snijvlak van ergo/creatieve therapie, erfgoed , kunsteducatie, sociaal/artistieke en foodconcepts. Het Steger zoekt voor elk project specifieke samenwerkingsverbanden op. Het Steger streeft hierbij om duurzame en maatschappelijk relevante relaties aan te gaan met partners die open staan om kansen te bieden aan kwetsbare groepen. Workshops en projecten bevinden zich op kruispunten tussen zorg, school / werk en vrijetijdsinvulling. Het Steger wil hierbij de maizena ( het bindmiddel )zijn .

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • creatieve workshops

    workshops fotografie, edelsmeden, techniek, koken

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy