Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Innovation Lab Schools vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: HELP KAKUMA

Gratis onderwijs voor vluchtelingen in Afrika

Adres
Runksterkiezel 28
3500 - Hasselt

Oprichtingsjaar
2015

Onderwijs/Talentontwikkeling - Ontwikkelingssamenwerking/Humanitaire dienstverlening


Telefoon (algemeen nummer)
0486874006

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Help Kakuma vzw biedt gratis onderwijs aan vluchtelingen in Afrika. Hierbij geven 425 leerkrachten uit 75 verschillende landen les via Skype aan vluchtelingen in Kakuma Refugee Camp (Kenia). Beeld uzelf een klaslokaal in met 200 studenten die allen kijken naar één laptopscherm en enthousiast de…

MISSIE

Help Kakuma vzw biedt gratis onderwijs aan vluchtelingen in Afrika. Hierbij geven 425 leerkrachten uit 75 verschillende landen les via Skype aan vluchtelingen in Kakuma Refugee Camp (Kenia). Beeld uzelf een klaslokaal in met 200 studenten die allen kijken naar één laptopscherm en enthousiast de leerstof scanderen. Er is slechts één handboek per 10 studenten en er is geen stroomtoevoer. Wij bouwden onze eigen 2 scholen in het kamp, met zonnepanelen, 100 laptops en een samenwerking met de VN. Hiermee kunnen we nu duizenden kinderen onderwijs bieden, plaatselijke leerkrachten opleiden en kinderen uit de hele wereld een 'live' interactie laten hebben met de vluchtelingen zodat ze een eerlijk perspectief krijgen. Ons recept om polarisatie aan te vechten. En eigen geld in dit project blijven pompen is onhoudbaar - dat begrijpt u wel. Alvast bedankt voor uw steun!

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: 51 tot 100

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy