Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Help Kakuma vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: HELP KAKUMA

Gratis onderwijs aan Afrikaanse vluchtelingen

Adres
Runksterkiezel 28
3500 - Hasselt

Oprichtingsjaar
2015

Onderwijs/Talentontwikkeling - Ontwikkelingssamenwerking/Humanitaire dienstverlening


Telefoon (algemeen nummer)
0486874006

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Help Kakuma vzw biedt onderwijs aan Afrikaanse vluchtelingen. Concreet geven 100 leerkrachten uit 30 verschillende landen les via Skype aan vluchtelingen in Kakuma Refugee Camp (Kenia). Beeld uzelf een klaslokaal in met 150 studenten die allen kijken naar één laptopscherm en enthousiast de leerstof scanderen.…

MISSIE

Help Kakuma vzw biedt onderwijs aan Afrikaanse vluchtelingen. Concreet geven 100 leerkrachten uit 30 verschillende landen les via Skype aan vluchtelingen in Kakuma Refugee Camp (Kenia). Beeld uzelf een klaslokaal in met 150 studenten die allen kijken naar één laptopscherm en enthousiast de leerstof scanderen. Er is slechts één handboek per 10 studenten en er is geen stroomtoevoer. Spullen rechtstreeks naar het kamp sturen is verboden. Toch slaagden we erin laptop, generator en projector te kopen en te sturen, voorlopig op eigen kosten, uit eigen zak. We hebben fondsen nodig om de internetconnectiviteit te kunnen bekostigen. En eigen geld in dit project blijven pompen is onhoudbaar - dat begrijpt u wel. Alvast bedankt voor uw steun!

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: 51 tot 100

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy