Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

De Kolibrie Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: CAREVITA

Inloophuis voor chronisch zieken en hun naasten.

Adres
Markt 25
3990 - Peer

Oprichtingsjaar
2015

Gezondheid (geestelijke) - Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
011610305

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Het inloophuis De Kolibrie is er voor chronisch zieken en hun omgeving. Het is letterlijk een inloop-huis waar je kan binnenspringen voor een tas koffie of thee, voor een luisterend oor, om informatie in te winnen, voor… Workshops, contactmomenten, creatieve activiteiten, lezingen en vormingen waardoor…

MISSIE

Het inloophuis De Kolibrie is er voor chronisch zieken en hun omgeving. Het is letterlijk een inloop-huis waar je kan binnenspringen voor een tas koffie of thee, voor een luisterend oor, om informatie in te winnen, voor… Workshops, contactmomenten, creatieve activiteiten, lezingen en vormingen waardoor mensen op adem kunnen komen, een rustpunt kunnen vinden, nieuwe inspiratie kunnen opdoen bieden we aan in ons inloophuis De Kolibrie. De Kolibrie maakt deel uit van carevita v.z.w

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy