Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Reaktor21 Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: REAKTOR21

Kunst&Ecologie

Adres
Berthe Springaelstraat 8
9000 - Gent

Oprichtingsjaar
2015

Cultuur/patrimonium - Duurzame ontwikkeling


Telefoon (algemeen nummer)
0032478962584

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Reaktor21vzw is een organisatie die experimenteert met creatieve duurzaamheid en werkt rond ecologische en sociale thema's. De fusies van Reaktor 21 zijn uiterst multidisciplinair. We werken met architecten, wetenschappers, kunstenaars, designers en andere creatievelingen uit alle lagen van de bevolking en kiezen vaak voor tijdelijke…

MISSIE

Reaktor21vzw is een organisatie die experimenteert met creatieve duurzaamheid en werkt rond ecologische en sociale thema's. De fusies van Reaktor 21 zijn uiterst multidisciplinair. We werken met architecten, wetenschappers, kunstenaars, designers en andere creatievelingen uit alle lagen van de bevolking en kiezen vaak voor tijdelijke experimentele invullingen in de openbare ruimte.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Beesphere

    ‘Beesphere’ is een artistiek, sociaal en wetenschappelijk project voor bijen en biodiversiteit. Beepshere wil een netwerk oprichten met Beepods op ongebruikte kavels in de stad. De centrale beepod fungeert als een soort biodiversiteitsbarometer in de stadswijk en is de navel waarrond andere creatieve en artistieke…

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy