Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

tpasst vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: TPASST

waar anders gewoon is

Adres
Retieseweg 168a
2440 - Geel

Oprichtingsjaar
2015

Opleiding/tewerkstelling - Sociale economie


Telefoon (algemeen nummer)
0497321214

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
"Waar anders gewoon is." 't pASSt biedt een omgeving voor normaal tot hoogbegaafde (jong)volwassenen met ASS (=autismespectrumstoornis), met een plaats voor ieders verhaal. Een veilige thuisbasis als ontmoetingsplaats, waar ze via woordeloos begrip mekaar kunnen vinden en aanvaarden 't pASSt omkaderd en ondersteunt door middel…

MISSIE

"Waar anders gewoon is." 't pASSt biedt een omgeving voor normaal tot hoogbegaafde (jong)volwassenen met ASS (=autismespectrumstoornis), met een plaats voor ieders verhaal. Een veilige thuisbasis als ontmoetingsplaats, waar ze via woordeloos begrip mekaar kunnen vinden en aanvaarden 't pASSt omkaderd en ondersteunt door middel van activiteiten waardoor ze hun meest autistische zelf kunnen zijn om zich van daaruit verder te ontplooien en op zoek kunnen gaan naar hun eigen identiteit en talenten.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Kleine Parade

    Onze ateliers in de vorm van tekenen, schilderen, creativiteit, theater... zijn het middel om in contact te komen met elkaar. We (her)ontdekken kwaliteiten , volhouden, doorzetten, zichtzelf mogen zijn, zelfontplooiing en grenzen verleggen.

    MEER

  • 't pASSt café

    Centraal staat het ont-moeten van elkaar in een ongedwongen sfeer.

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy