Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Hirngespinst Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: HIRNGESPINST

De wereld repareren.

Adres
Eliaertsstraat 16 bus 2
2140 - Antwerpen - Borgerhout

Oprichtingsjaar
2015

Cultuur/patrimonium - Milieu


Telefoon (algemeen nummer)
+32497618996

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Echt naar kinderen luisteren, hun plannen artistiek vorm geven en hen tonen dat er door samen te werken grootse dingen kunnen plaatsvinden.

MISSIE

Echt naar kinderen luisteren, hun plannen artistiek vorm geven en hen tonen dat er door samen te werken grootse dingen kunnen plaatsvinden.
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Geen vrijwilligers

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • DE WERELD REPAREREN in Oostende

    Een participatief burgerinitiatief voor kinderen waarbij ze als volwaardig burger kunnen deelnemen aan het bedenken en realiseren van eigen ideeën voor hun gerepareerde stad.

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy