Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

ROBIN Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: ROBIN VZW

Adres
Sainctelettesquare 19
1000 - Brussel

Oprichtingsjaar
2015

Cultuur/patrimonium


Telefoon (algemeen nummer)
0032 486 67 07 75

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
ROBIN vzw is een Brusselse, collectief-autonome productiestructuur, bezield en beheerd door theatermakers Thomas Bellinck en Pieter De Buysser, opgericht vanuit de nood aan een betere, professionele ondersteuning van onze individuele artistieke projecten en het verlangen om samen een onafhankelijke plek in te nemen in het…

MISSIE

ROBIN vzw is een Brusselse, collectief-autonome productiestructuur, bezield en beheerd door theatermakers Thomas Bellinck en Pieter De Buysser, opgericht vanuit de nood aan een betere, professionele ondersteuning van onze individuele artistieke projecten en het verlangen om samen een onafhankelijke plek in te nemen in het culturele veld. ROBIN ondersteunt ons werk in alle mogelijke aspecten van het productieproces. Taligheid en theatraliteit staan centraal in onze artistieke zoektocht naar wat gemeenschappelijk kan zijn in de wereld waarin we leven. Met Brussel als vertrekpunt en laboratorium voor een alternatieve Europese ruimte.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

300.000€- 500.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: Geen vrijwilligers

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • The Tip of the Tongue, Pieter De Buysser

    MEER

  • ABC#3: the Wild Hunt, Thomas Bellinck

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy