Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

DDSoft vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: DDSOFT

Adres
Lijnzaadstraat 17 bus 0103
8470 - Gistel

Oprichtingsjaar
2015

Gezondheid (geestelijke) - Personen met een handicap


Telefoon (algemeen nummer)
0478294525

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Wij hebben twee pijlers: -Apps en data toepassingen voor mensen met een beperking en psychische problemen. - Spreken op conferenties en vormingen geven ten voordele van inclusie en quality of life van personen met een beperking. Wij werken met drie vrijwilligers die in onze tijd…

MISSIE

Wij hebben twee pijlers: -Apps en data toepassingen voor mensen met een beperking en psychische problemen. - Spreken op conferenties en vormingen geven ten voordele van inclusie en quality of life van personen met een beperking. Wij werken met drie vrijwilligers die in onze tijd toepassingen maken en expertise delen waarvan wij geloven dat het de levenskwaliteit van mensen met een beperking en psychische problematiek verhoogd. Opgelet: Onze website wordt in september nog bijgewerkt.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • DDServices

  Een reeks vormingen die de digitale inclusie van mensen met een beperking bevorderd aan zeer sociaal toegankelijk tarief.

  MEER

 • The Power of Inclusion

  Een lezing / talk op IT conferenties hoe je software maakt voor mensen met een beperking.

  MEER

 • DDGuard

  Deze app is nog volop in ontwikkeling. Lancering gepland dit najaar.

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy