Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Ikben Naza vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: Ikben Naza

Adres
gentsestraat, 244
9500 - Geraardsbergen - Nederboelare

Oprichtingsjaar
2015

Cultuur/patrimonium - Duurzame ontwikkeling


Telefoon (algemeen nummer)
0466404434

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
IKBEN-NAZA streeft ernaar om de twee culturen samen te brengen en aldus de samenwerking tussen de lokale bevolking en de Afrikaanse bevolking te optimaliseren, in een geest van tolerantie, respect en wederzijdse verstandhouding. Al onze inkomsten zijn bedoeld om duurzame ontwikkelingsprojecten in Afrika te ondersteunen…

MISSIE

IKBEN-NAZA streeft ernaar om de twee culturen samen te brengen en aldus de samenwerking tussen de lokale bevolking en de Afrikaanse bevolking te optimaliseren, in een geest van tolerantie, respect en wederzijdse verstandhouding. Al onze inkomsten zijn bedoeld om duurzame ontwikkelingsprojecten in Afrika te ondersteunen of op te starten met als doel de levenskwaliteit van weduwen, wezen en gehandicapten in Afrika te verbeteren.

MEER

FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • Ikben Naza (IN-News krant)

  Interculturele artikelen voor Integratie, communicatie en informatie aan migranten in algemeen.

  MEER

 • Ikben Naza Agro pastorale RDC

  Koop van een grond 10 ha in Mikonga (DRC) voor de opbouw van een agro pastoraal centrum dat landbouwonderwijs geeft aan weduwen, wezen en gehandicapten.

  MEER

 • Ikben Naza

  Door het presenteren van onze know-how. Door het samenbrengen van de beide bevolkingsgroepen via culturele evenementen.

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy