Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Auti-voetbalclub U-Nited vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: AUTI-VOETBALCLUB U-NITED

voetbal, een spel op maat van iedereen

Adres
Seringenstraat 19
9120 - Beveren-Waas

Oprichtingsjaar
2015

Personen met een handicap - Sport


Telefoon (algemeen nummer)
0477661621

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Wij zijn een voetbalclub waar jongens en meisjes samen bergen plezier beleven aan het voetbalspel. Onze spelers zijn geen gewone spelers, ze zijn extra bijzonder door hun extra hersenkronkel die wordt omschreven als ‘autismespectrumstoornissen, dyspraxie, ADHD of …’. Voor ons zijn onze spelers bijzonder om…

MISSIE

Wij zijn een voetbalclub waar jongens en meisjes samen bergen plezier beleven aan het voetbalspel. Onze spelers zijn geen gewone spelers, ze zijn extra bijzonder door hun extra hersenkronkel die wordt omschreven als ‘autismespectrumstoornissen, dyspraxie, ADHD of …’. Voor ons zijn onze spelers bijzonder om wel héél andere redenen. - Zo is elk van onze spelers gebeten door het spel voetbal, maar onder leiding van de trainers blijven onze jongens en meisjes voetbal als een spel zien. Plezier komt op de eerste plaats! - Onze spelers zijn geen eenzaten. Samen sterk, zo zitten ze in elkaar. Op en naast het veld zorgen ze voor elkaar, dat is een sterk talent! - Onze spelers zijn, hoe jong of hoe oud ze ook zijn, altijd gemotiveerd! Geen week gaat voorbij zonder dat ze het beste van zichzelf geven. Wij, auti-voetbalclub U-Nited vzw, laten onze jongens en meisjes schitteren, ze zijn het waard!

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy