Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

H&H Education ivzw Internationale vereniging zonder winstoogmerk

Officiële naam: HADI & HOTI EDUCATION

Adres
Stokveldewijk 81
8200 - Brugge(2)

Oprichtingsjaar
2015

Armoedebestrijding - Onderwijs/Talentontwikkeling


Telefoon (algemeen nummer)
(+32)50 685 391

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
H&H Education is een non-profit organisatie die we runnen als een social start-up met een focus op sociale impact, resultaatgerichtheid en schaalbaarheid. Onze missie bestaat erin om kansarme groepen te begeleiden in hun school- en studieloopbaan met het oog op een stap naar het hoger…

MISSIE

H&H Education is een non-profit organisatie die we runnen als een social start-up met een focus op sociale impact, resultaatgerichtheid en schaalbaarheid. Onze missie bestaat erin om kansarme groepen te begeleiden in hun school- en studieloopbaan met het oog op een stap naar het hoger onderwijs door: - in te zetten op educatieve en digitale technologie ter ondersteuning van het leerproces; - hen een eerste kennismaking met én een beter beeld van het hoger onderwijs te geven; - hun zelfbeeld te verbeteren, zelfvertrouwen te vergroten en maatschappijbinding te versterken met het ‘leading by example’-principe. H&H Education wil inspireren én een spiraalgroei in beweging zetten. Onze visie is: - een intensievere en verbeterde educatieve aanpak ten aanzien van onze doelgroep door hogeronderwijsinstellingen in Vlaanderen; - meer personen uit onze doelgroep in het hoger onderwijs én een sterkere participatie van onze doelgroep in de maatschappij; - een verruimde leefwereld van onze doelgroep waarin positieve gedrags- en attitudeveranderingen centraal staan.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Epicurius

    1. Studiekeuzeondersteuning Leerlingen zullen toegang krijgen tot onderwijsmateriaal van eerstejaarsvakken van verschillende faculteiten en universiteiten aangeboden door de professoren van deze vakken. Doordat het onderwijsmateriaal momenteel een blinde vlek is voor deze leerlingen, kunnen zij zich geen correct, objectief en representatief beeld vormen van het…

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy