Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Makoye Kafo Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: MAKOYE KAFO VZW

Zelfs een klein druppeltje maakt het verschil

Adres
Ten Akker 17
8550 - Zwevegem

Oprichtingsjaar
2015

Gezondheid (fysieke) - Onderwijs/Talentontwikkeling


Telefoon (algemeen nummer)
0478 951203

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Onze VZW zorgt voor de socio economische ontwikkeling van broussedorpjes om en rond Toubacouta in Senegal. De doelstellingen zijn vooral educatieve hulp, medische hulp en steun aan vrouwenarbeid. De centjes zullen dit jaar (2019) gebruikt worden voor de bouw van een 'poste de santé' in…

MISSIE

Onze VZW zorgt voor de socio economische ontwikkeling van broussedorpjes om en rond Toubacouta in Senegal. De doelstellingen zijn vooral educatieve hulp, medische hulp en steun aan vrouwenarbeid. De centjes zullen dit jaar (2019) gebruikt worden voor de bouw van een 'poste de santé' in Toubacouta Senegal

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

DETAIL IN PDF

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy