Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Stichting Virunga België vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: ASBL FONDS VIRUNGA BELGIQUE

Adres
Louizalaan 557
1050 - Elsene

Oprichtingsjaar
2015

Dierenwelzijn


Telefoon (algemeen nummer)
+243973825022

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Nationaal park Virunga is een nationaal park in het oosten van de Democratische Republiek Congo. Sinds 1994 is het park 'bedreigd' wegens stroperij en illegale houtkap. Het park kan alle hulp gebruiken, niet alleen stropers liggen op de loer om op de berggorrila's of andere…

MISSIE

Nationaal park Virunga is een nationaal park in het oosten van de Democratische Republiek Congo. Sinds 1994 is het park 'bedreigd' wegens stroperij en illegale houtkap. Het park kan alle hulp gebruiken, niet alleen stropers liggen op de loer om op de berggorrila's of andere dieren te jagen, ook zijn er al bedrijven geïnteresseerd om er olie te winnen. Een park waar 700 parkwachters tewerkgesteld worden onder leiding van Emmanuel de Merode, kost geld en verdient nodige aandacht. Zo ook het weeshuis van gorilla's waarvan de moeder is vermoord, het fonds dat de gezinnen steunt van de door stropers vermoorde parkwachters (150 ondertussen), ...

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy