Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Ladder'op vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: LADDER'OP

Ladder'op vzw, neemt je mee!

Adres
Broederschapstraat 36
1030 - Schaarbeek

Oprichtingsjaar
2015

Jongeren - Onderwijs/Talentontwikkeling


Telefoon (algemeen nummer)
0487528141

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Ladder'op vzw is permanent op zoek naar nieuwe begeleiders om haar kinderen te ondersteunen! De vzw werd opgericht door 4 dames om in te gaan op de grote vraag aan onderwijsondersteuning. Ladder’op vzw biedt onderwijsondersteuning aan kansarme kinderen aan onder vorm van onderwijsondersteuning aan huis,…

MISSIE

Ladder'op vzw is permanent op zoek naar nieuwe begeleiders om haar kinderen te ondersteunen! De vzw werd opgericht door 4 dames om in te gaan op de grote vraag aan onderwijsondersteuning. Ladder’op vzw biedt onderwijsondersteuning aan kansarme kinderen aan onder vorm van onderwijsondersteuning aan huis, steunklasjes en workshops. Samen met de ouders willen we de kinderen een plek geven waar ze leren en studeren. Spelenderwijs werken we aan de taalvaardigheid van deze kinderen en verwerven ze ook een basiskennis lezen en rekenen. Niet alleen kinderen kunnen bij ons terecht maar ook ouders die vragen hebben omtrent onderwijs, sociale problemen,… . We proberen hen dan door te verwijzen naar de juiste instanties. Onze begeleiders worden intensief bijgestaan en hen worden ook opleidingen, ontmoetingsmomenten (Afterwork Network) en workshops aangeboden. Ontdek op onze website (www.ladderop.be) en Facebook pagina (Ladder'op vzw) meer over ons initiatief!

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • Onderwijsondersteuning aan huis

  Niet louter huiswerkbegeleiding maar de kinderen ook inspireren en motiveren! Wij wensen op deze manier ook intercultureel contact te bevorderen.

  MEER

 • Onderwijsondersteuning in Steunklasjes

  Niet louter huiswerkbegeleiding maar de kinderen ook inspireren en motiveren! Hierbij wordt een begeleider efficiënter ingezet: 1 begeleider voor max. 5 kinderen in een lokaal in een Brusselse bibliotheek.

  MEER

 • Workshops

  Educatieve en wetenschappelijke workshops over uiteenlopende thema's om de kinderen iets nieuws te leren kennen en hen nieuwsgieriger te maken.

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy