Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Youth for Work Innovation vzw Vereniging zonder winstgevend doel Deze organisatie neemt deel aan Music For Life

Officiële naam: YOUTH FOR WORK INNOVATION

Adres
Broekstraat 322
3001 - Leuven - Heverlee

Oprichtingsjaar
2015

Opleiding/tewerkstelling


Telefoon (algemeen nummer)
0479227226

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Met het project Co-Searching maken we een community voor en door werkzoekenden. Werkloosheid hoeft geen negatief verhaal te zijn. Het kan net een periode zijn waarin je de tijd neemt om jezelf te ontdekken, talenten te ontwikkelen en kennis bij te leren. Terwijl je ondertussen…

MISSIE

Met het project Co-Searching maken we een community voor en door werkzoekenden. Werkloosheid hoeft geen negatief verhaal te zijn. Het kan net een periode zijn waarin je de tijd neemt om jezelf te ontdekken, talenten te ontwikkelen en kennis bij te leren. Terwijl je ondertussen zoekt naar je volgende job, in lijn van een duurzame carriere. Onze kernactiviteiten: De vrijwilligers van Co-Searching organiseren vrijblijvende peer-learning workshops waar we inzetten op autonomie, competentie en verbondenheid, terwijl we van elkaar leren om beter te solliciteren. Zo stimuleert Co-Searching intrinsieke motivatie bij werkzoekenden. We organiseren workshops voor professionals die regelmatig in contact komen met werkzoekenden. Daar werken we rond de vraag "hoe stimuleer je intrinsieke motivatie bij werkzoekenden"? Werkwiki.be (in opbouw) verzamelt alle kennis rond solliciteren die we verzamelen tijdens onze workshop. Een onestopshop voor sollicitatietips.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

DETAIL IN PDF

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy