Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Baby-Nest, de steun voor moeder en kind Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: BABY-NEST

De steun voor moeder en kind

Adres
Morekstraat 159
9032 - Gent - Wondelgem

Oprichtingsjaar
2015

Armoedebestrijding


Telefoon (algemeen nummer)
+32 486141687

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Baby-Nest is een autonome organisatie die als doel heeft de kinderen binnen kansarme kwetsbare gezinnen alle kansen te geven en dit door hulp te bieden aan (toekomstige) moeders die doorverwezen worden door organisaties uit de preventieve gezondheidszorg en welzijnssector, in de vorm van materiële hulp…

MISSIE

Baby-Nest is een autonome organisatie die als doel heeft de kinderen binnen kansarme kwetsbare gezinnen alle kansen te geven en dit door hulp te bieden aan (toekomstige) moeders die doorverwezen worden door organisaties uit de preventieve gezondheidszorg en welzijnssector, in de vorm van materiële hulp en gebeurlijke adviezen voor en na de geboorte van het kind.

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

DETAIL IN PDF

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy