Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Gastvrij Netwerk vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: GASTVRIJ NETWERK VZW

Humaniteit en solidariteit voor mensen op de vlucht

Adres
Kruidtuinstraat 75
1210 - Sint-Joost-Ten-Node

Oprichtingsjaar
2015

Mensenrechten - Migratie/integratie


Telefoon (algemeen nummer)
+322 2254400

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Gastvrij Netwerk vzw ondersteunt lokale vrijwilligersorganisaties die werken voor mensen op de vlucht in Vlaanderen en Brussel.

MISSIE

Gastvrij Netwerk vzw ondersteunt lokale vrijwilligersorganisaties die werken voor mensen op de vlucht in Vlaanderen en Brussel.
FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Meer dan 1000

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Toolkit voor lokale vrijwilligersorganisaties die mensen op de vlucht ondersteunen in Vlaanderen en Brussel. 2de editie Nov. 2018

    Hoofdstuk 1 gaat over de status van vluchtelingen, de relatie van de verenigingen t.o.v. de lokale overheidsdiensten, de aard van de hulpverlening, werving en binding van vrijwilligers. Hoofdstuk 2 legt met voorbeelden uit hoe de leden van Gastvrij Netwerk een maatschappelijke rol spelen. De manier…

    MEER

  • www.vluchtelingenwerk.be/gastvrij-netwerk

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy