Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

MEDCAN vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: MEDCAN

Adres
Leuvensesteenweg 680 bus 3
1930 - Zaventem

Oprichtingsjaar
2015

Gezondheid (fysieke)


Telefoon (algemeen nummer)
0472614720

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
MEDCAN is een patiëntenbelangenvereniging die ontstaan is als antwoord op de juridische onzekerheid van gebruikers van medicinale cannabis in België en heeft tot doel: Het debat op alle mogelijke niveaus ondersteunen. Door wetenschappelijk onderbouwde informatie te verschaffen aan patiënten, verenigingen, werkgroepen, commissies, overheidsdiensten en anderen.…

MISSIE

MEDCAN is een patiëntenbelangenvereniging die ontstaan is als antwoord op de juridische onzekerheid van gebruikers van medicinale cannabis in België en heeft tot doel: Het debat op alle mogelijke niveaus ondersteunen. Door wetenschappelijk onderbouwde informatie te verschaffen aan patiënten, verenigingen, werkgroepen, commissies, overheidsdiensten en anderen. Wetenschappelijke informatie over cannabis verzamelen en bundelen. Het opzetten van een platform en technologische toepassingen voor patiënten, verenigingen, dokters en wetenschappers. Het in kaart brengen van het aantal personen die in België gebruik maken van cannabis voor medische doeleinden en de context weergeven. Het verzamelen van info met als doel een database op te bouwen van dokters in België die reeds overtuigd zijn van de werking van medicinale cannabis. Het meehelpen tot stand brengen van een wettelijk kader rond cannabis als medicijn. Het helpen van patiënten met een arts die hen kan begeleiden.

MEER

FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy