Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

4WINGS Foundation Stichting openbaar nut

Officiële naam: 4WINGS FOUNDATION

Adres
Vleurgatse Steenweg 282A
1050 - Elsene

Oprichtingsjaar
2014

Armoedebestrijding - Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
0495211432

Stuur ons een e-mail!

MISSIE
De 4WINGS Foundation verbindt zich met sociale ondernemers om de kansarmoede in België te bestrijden. Om virtueuze cirkels van inclusie te creëren schrikt deze jonge stichting van openbaar nut er niet voor terug om op te treden als venture philantropist en impact investeerder. Vandaag begeleidt…

MISSIE

De 4WINGS Foundation verbindt zich met sociale ondernemers om de kansarmoede in België te bestrijden. Om virtueuze cirkels van inclusie te creëren schrikt deze jonge stichting van openbaar nut er niet voor terug om op te treden als venture philantropist en impact investeerder. Vandaag begeleidt ze projecten die actief zijn op het vlak van huisvesting, technologische vorming en gezondheid via voeding en sport. Via een gepersonaliseerde begeleiding en door toegang te bieden tot een netwerk en verschillende vormen van financiering versterkt 4WINGS het effect van concrete projecten met een sterke sociale impact. Op die manier wil ze duurzaam bijdragen tot de verbetering van de levensomstandigheden van de meest kwetsbare mensen en gezinnen.

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

500.000€ - 1.000.000€

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 2

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy