Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

SODAplus Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: SODAplus

Adres
Derbystraat 393
9051 - Gent - Sint-Denijs-Westrem

Oprichtingsjaar
2014

Opleiding/tewerkstelling - Jongeren


Telefoon (algemeen nummer)
092242800

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Wij werken aan een wereld waar jongeren ongeacht hun socio-economische achtergrond dezelfde slaagkansen krijgen op de arbeidsmarkt. Een wereld ook waar jongeren met diverse achtergronden in contact komen met elkaar en op een gelijke manier participeren aan het dagelijkse culturele leven.

MISSIE

Wij werken aan een wereld waar jongeren ongeacht hun socio-economische achtergrond dezelfde slaagkansen krijgen op de arbeidsmarkt. Een wereld ook waar jongeren met diverse achtergronden in contact komen met elkaar en op een gelijke manier participeren aan het dagelijkse culturele leven.
FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

200.000€ - 300.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: 101 tot 500

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • Het SODA attest

  Het SODA-attest is een tool voor secundaire scholen om jongeren te motiveren tot het verwerven van professionele attitudes. Meer dan 90 BSO, TSO en BuSO scholen worden begeleid en gecoacht in attitudevorming en het motiveren van leerlingen. Leg de lat hoog voor ALLE leerlingen en…

  MEER

 • We Unite

  Sodaplus ondersteunt en coacht verenigingen en organisaties binnen het jeugdwerk en de sport- en cultuurwereld in het verhogen van de diversiteit in hun ledenbestand. SODAplus organiseert zelf events en activiteiten voor jongeren in samenwerking met andere organisaties, hogescholen enz. Het doel is om jongeren van…

  MEER

 • MotivatieBoost voor kwetsbare jongeren

  Dit project zet in op het versterken van 2 motivatieluiken van het SODA attest. Een eerste bevindt zich op het domein van de arbeidsmarkt nl het verhogen van het aantal deelnemende werkgevers aan het SODA project. Het tweede speelt zich af binnen de vrije tijd.…

  MEER

 • Van discriminatie naar gelijke kansen! Via individuele coaching kwetsbare jongeren versterken in hun overgang naar de arbeidsmarkt.

  Een eerste focus ligt op het verwerven van arbeidsrijpheid door leerlingen te wapenen met een professionele ingesteldheid, digitale vaardigheden, kennis van de arbeidsmarkt, zelfontplooiing via sport- of culturele activiteiten, zelfvertrouwen en veerkracht. Deze individuele coaching gebeurt in samenwerking met leerkrachten en leerlingbegeleiders op elke school.…

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy