Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Klimaatzaak Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: KLIMAATZAAK

Klimaatzaak. De rechtszaak waarbij iedereen wint!

Adres
Jozef II straat 20
1000 - Brussel

Oprichtingsjaar
2014

Justitie - Milieu


Telefoon (algemeen nummer)
025201221

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Klimaatzaak wil huidige en toekomstige generaties beschermen tegen de door de mens veroorzaakte klimaatverandering. Aangezien de Belgische overheden niet snel genoeg te werk gaan om onze duurzame toekomst te vrijwaren, startte vzw Klimaatzaak een rechtszaak. Klimaatzaak wijst de overheid via deze gerechtelijke weg op haar…

MISSIE

Klimaatzaak wil huidige en toekomstige generaties beschermen tegen de door de mens veroorzaakte klimaatverandering. Aangezien de Belgische overheden niet snel genoeg te werk gaan om onze duurzame toekomst te vrijwaren, startte vzw Klimaatzaak een rechtszaak. Klimaatzaak wijst de overheid via deze gerechtelijke weg op haar verantwoordelijkheden. Klimaatzaak is een rechtszaak waarbij iedereen wint. Ook de politieke spelers, de economie en onze welvaart.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy