Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

De Klokke vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: DE KLOKKE

Adres
Abingdonstraat 101
9100 - Sint-Niklaas

Oprichtingsjaar
2014

Armoedebestrijding - Personen met een handicap


Telefoon (algemeen nummer)
03/766.12.50

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
De Klokke vzw stelt zich tot doel een passende begeleiding, woonondersteuning en dagondersteuning aan te bieden voor personen met een verstandelijke beperking. Onze werking steunt op 2 grote pijlers : volwaardig burgerschap en ondersteuning op maat. We realiseren 24/24 intensieve opvang zowel in de voorziening…

MISSIE

De Klokke vzw stelt zich tot doel een passende begeleiding, woonondersteuning en dagondersteuning aan te bieden voor personen met een verstandelijke beperking. Onze werking steunt op 2 grote pijlers : volwaardig burgerschap en ondersteuning op maat. We realiseren 24/24 intensieve opvang zowel in de voorziening als bij de cliënten thuis, ook vangen we mensen met een acute noodsituatie op. De Klokke is een vereniging zonder winstoogmerk en erkend en gesubsidieerd door het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

€ 2 015 991

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 27

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • 12 nieuwbouwflats bouwen voor zelfstandig wonen voor personen met een verstandelijke beperking

    Appartementen situeren zich dicht bij het centrum van Sint-Niklaas en de residentiële voorziening.

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy