Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Weggeefwinkel Alken VZW Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: WEGGEEFWINKEL ALKEN

Adres
Stationsstraat 135
3570 - Alken

Oprichtingsjaar
2014

Armoedebestrijding - Milieu


Telefoon (algemeen nummer)
0473179219

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
1. Het gratis weggeven van kleding, speelgoed, huishoudartikelen, klein elektro, decoratiemateriaal, .... Kortom, alles wat een mens in het dagelijks leven nodig heeft. Grote stukken zoals meubelen en elektrische toestellen kunnen wij omwille van plaatsgebrek niet aannemen maar deze mogen op de Facebook site aangeboden…

MISSIE

1. Het gratis weggeven van kleding, speelgoed, huishoudartikelen, klein elektro, decoratiemateriaal, .... Kortom, alles wat een mens in het dagelijks leven nodig heeft. Grote stukken zoals meubelen en elektrische toestellen kunnen wij omwille van plaatsgebrek niet aannemen maar deze mogen op de Facebook site aangeboden en of gevraagd worden. 2. Mensen uit hun sociaal isolement halen door in onze gezellige zithoek met mekaar te communiceren 3. Het hergebruiken van goederen om zo de afval te verminderen.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Alken Het Langveld

    De inwoners van de nieuwe wijk Langveld in Alken helpen integreren in de gemeenschap

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy