Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Little Stars vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: LITTLE STARS

Adres
Valeer Van Kerkhovestraat 13
9940 - Evergem

Oprichtingsjaar
2014

Personen met een handicap


Telefoon (algemeen nummer)
0478422576

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
De vereniging heeft als doel te zorgen voor hulpmiddelen in de breedste zin van het woord voor hulpbehoevende mindervalide minderjarige kinderen.

MISSIE

De vereniging heeft als doel te zorgen voor hulpmiddelen in de breedste zin van het woord voor hulpbehoevende mindervalide minderjarige kinderen.
FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Minibus voor kinderen met een beperking

    De huidige 20 jaar oude bus voor rolstoelgebonden kinderen heeft teveel kilometers op zijn teller staan en bovendien laat zijn dak al wat water door...Pech onderweg zorgt voor verhalen - zelfs leuke- maar de rolstoelgebonden kinderen hebben een wens en dromen van: Een bus waarop…

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy