Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Wikimedia België Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: WIKIMEDIA BELGIUM - WIKIMEDIA BELGIQUE - WIKIMEDIA BELGIEN - WIKIMEDIA BELGIE

Iedereen betrekken bij vrije kennis

Adres
Antwerpselaan 40
1000 - Brussel

Oprichtingsjaar
2014

Cultuur/patrimonium - Duurzame ontwikkeling


Telefoon (algemeen nummer)
0471 82 20 26

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Stel je een wereld voor waarin elke persoon vrije toegang heeft tot alle kennis. Dat is waar wij aan werken. Giften met fiscaal attest op rekening IBAN: BE10 0000 0000 0404 BIC: BPOTBEB1 van de Koning Boudewijnstichting, met de gestructureerde mededeling 019/1790/00048. Uw giften worden…

MISSIE

Stel je een wereld voor waarin elke persoon vrije toegang heeft tot alle kennis. Dat is waar wij aan werken. Giften met fiscaal attest op rekening IBAN: BE10 0000 0000 0404 BIC: BPOTBEB1 van de Koning Boudewijnstichting, met de gestructureerde mededeling 019/1790/00048. Uw giften worden gebruikt om de door het Fonds goedgekeurde projecten van Wikimedia België te financieren.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: 51 tot 100

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • Hoe schrijf ik voor Wikipedia

  Alles wat je moet weten om een Wikipedia pagina te schrijven. Van heel eenvoudig tot heel ingewikkeld.

  MEER

 • Samenwerken met culturele instellingen

  Instellingen zijn dikwijls onderbemand of hebben niet de technische middelen om hun documentatie te archiveren op een duurzame manier. Wikimedia kan hiervoor een oplossing bijdragen door het ter beschikking te stellen van infrastructuur en van vrijwilligers.

  MEER

 • Scholen bewust maken hoe je Wikipedia kunt gebruiken in het onderwijs

  Leerlingen aanleren hoe vrije kennis wordt gemaakt door vrijwilligers en hoe ze kunnen nakijken of een onderwerp op een correcte en volledige manier wordt beschreven met bronvermeldingen en illustraties.

  MEER

 • Fotowedstrijd Wiki Loves Monuments/Heritage

  Alle fotografen toelaten om foto's op te laden en deel te nemen aan een fotowedstrijd waarbij alle foto's kunnen worden gebruikt op Wikipedia en aanverwante projecten onder een vrije licentie.

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy