Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Wensambulancezorg VZW Vereniging zonder winstgevend doel Deze organisatie neemt deel aan Music For Life

Officiële naam: WENS AMBULANCEZORG

Adres
De la Brassinnestraat 34
3770 - Riemst

Oprichtingsjaar
2014

Gezondheid (fysieke) - Andere


Telefoon (algemeen nummer)
0489344549

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Elk jaar krijgen heel wat mensen het harde verdict dat ze palliatief zijn door een ziekte. Wij zijn van mening als VZW dat palliatieve patiënten ook nog recht hebben op een aangename activiteit in plaats van te wachten tot ze te komen overlijden. Daarom willen…

MISSIE

Elk jaar krijgen heel wat mensen het harde verdict dat ze palliatief zijn door een ziekte. Wij zijn van mening als VZW dat palliatieve patiënten ook nog recht hebben op een aangename activiteit in plaats van te wachten tot ze te komen overlijden. Daarom willen wij ons inzetten om palliatieve patiënten nog een aangename dag te bezorgen. Hun LAATSTE wens laten wij in vervulling gaan. Je kan het zo gek niet bedenken of we voeren de wens uit; Een laatste keer naar de zee. Een kerstmarkt bezoeken voor de laatste keer. De zoo bezoeken. Een leuke film gaan zien in de bioscoop. Met palliatieve kinderen naar een pretpark gaan. ......

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy