Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Dog en Co - Dier en recht Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: DOG EN CO - DIER EN RECHT

Een huisdier is voor het leven, niet voor heel even!

Adres
Eikenlei 4
2970 - Schilde

Oprichtingsjaar
2014

Dierenwelzijn


Telefoon (algemeen nummer)
0472649437

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Dog en co – Dier en Recht is een vereniging die de consument informeert over zijn rechten wanneer hij een puppy of kitten aankoopt bij een grootschalige importeur of doorverkoper. Tevens sensibiliseren wij toekomstige huisdiereneigenaars in het algemeen en hondeneigenaars in het bijzonder over het…

MISSIE

Dog en co – Dier en Recht is een vereniging die de consument informeert over zijn rechten wanneer hij een puppy of kitten aankoopt bij een grootschalige importeur of doorverkoper. Tevens sensibiliseren wij toekomstige huisdiereneigenaars in het algemeen en hondeneigenaars in het bijzonder over het gedrag van de verschillende rassen en de impact op het gezinsleven. Daarnaast volgt Dog en co de dierenwelzijnswetgeving op en treden wij in debat met de verscheidene overheden om na te gaan hoe zij het dierenwelzijn op een hoger niveau kunnen tillen en de handel in bedreigde soorten (CITES) een halt kunnen toeroepen. Op termijn streven wij naar een Vlaams Expertisecentrum Dierenmishandeling (VED).

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy