Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

VZW Jeugdlokalen Aurora Oetingen Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: VZW JEUGDLOKALEN AURORA OETINGEN

Draag je baksteentje bij voor de bouw van onze jeugdlokalen!

Adres
Kerkplein 12A
1755 - Gooik - Oetingen

Oprichtingsjaar
2014

Huisvesting - Jongeren


Telefoon (algemeen nummer)
0497260194

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Onze missie is om jeugdlokalen te bouwen voor Scouts Aurora Oetingen, deze jeugdlokalen kunnen niet enkel gebruikt worden door de scouts maar ook door andere verenigingen die weekends of kampen willen doorbrengen in Oetingen. Graag zouden wij ook een polyvalente zaal in onze bouw verwerken…

MISSIE

Onze missie is om jeugdlokalen te bouwen voor Scouts Aurora Oetingen, deze jeugdlokalen kunnen niet enkel gebruikt worden door de scouts maar ook door andere verenigingen die weekends of kampen willen doorbrengen in Oetingen. Graag zouden wij ook een polyvalente zaal in onze bouw verwerken die kan gebruikt worden voor alle soorten doeleinden!

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy