Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Comundos Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: COMUNDOS

Connecting Communities

Adres
Ruimtevaartstraat 8
2800 - Mechelen

Oprichtingsjaar
2014

Duurzame ontwikkeling - Opleiding/tewerkstelling


Telefoon (algemeen nummer)
0032 479085338

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Comundos promoot mediageletterdheid door middel van ´Digital Storytelling´ als een tool om ICT-vaardigheden te verbeteren, communicatie, sensibilizering en interculturele dialogen te beoefenen.

MISSIE

Comundos promoot mediageletterdheid door middel van ´Digital Storytelling´ als een tool om ICT-vaardigheden te verbeteren, communicatie, sensibilizering en interculturele dialogen te beoefenen.
FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • Jongeren en hun uitdagingen in Kameroen.

  In Kameroen werken we samen met 11 afgelegen landbouwscholen om computers en mediawijsheid binnen te brengen in hun werking.

  MEER

 • De Vooruitdaging - verhalen maken rond de duurzame ontwikkelingsdoelen.

  De cursus van Comundos wordt gegeven aan verschillende lokale netwerken van steden en gemeenten. In Benin, Senegal, Ecuador en Bolivië.

  MEER

 • Project in voorbereiding: Mediawijsheid door gecontextualiseerde ICT in Vlaamse scholen.

  Leerlingen worden verhalenvertellers en factcheckers. Ze duiken in het thema van de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (SDG's) en onderzoeken welke rol die in hun eigen omgeving spelen. Hun bevindingen delen ze in boeiende digitale verhalen, waarbij het gebruik van ICT een middel is, niet het doel. De…

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy