Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

LuKiArt vzw - KinderKunstAtelierAan(Zieken)Huis Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: LUKIART VZW

Latems-KinderKunstAtelier op maat van het zieke kind

Adres
Twee Dreven, 29
9830 - Sint-Martens-Latem

Oprichtingsjaar
2014

Cultuur/patrimonium - Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
0475803403

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Het aanbieden van Kunstateliers voor (zieke) kinderen (in het bijzonder voor langdurig zieke , terminaal zieke kinderen, ... ), zowel in groep als individueel bij het kind thuis. We geloven dat kunstcreatie het zieke kind en zijn familie kan helpen in het omgaan met de…

MISSIE

Het aanbieden van Kunstateliers voor (zieke) kinderen (in het bijzonder voor langdurig zieke , terminaal zieke kinderen, ... ), zowel in groep als individueel bij het kind thuis. We geloven dat kunstcreatie het zieke kind en zijn familie kan helpen in het omgaan met de ziekte. We ontwikkelen ook educatief materiaal om onze filosofie te delen met mensen die het zieke kind begeleiden. Meer info en getuigenissen via onze site

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • LuKiArt-dag-droom-boek

  (hand)boek met ideeën voor kunstcreatie samen met het zieke kind

  MEER

 • LuKiArt Kunstatelier in het ziekenhuis

  Samen met de kinderen kunst creëren, dit kan in groep of aan het ziekbed (bv. in intensieve zorgen). Zo beleeft het kind een positief moment en blijft het kunstwerk een blijvende herinnering aan dit mooie moment.

  MEER

 • LuKiArt Kunstatelier in de ziekenhuisschool

  Samen met de kinderen kunst creëren tijdens de schooluren in het ziekenhuis. Zo beleeft het kind een positief moment en blijft het kunstwerk een blijvende herinnering aan dit mooie moment.

  MEER

 • LuKiArt Kunstatelier Aan Huis

  Samen met de kinderen kunst creëren, dit kan thuis, zelfs in het ziekbed. Zo beleeft het kind een positief moment en blijft het kunstwerk een blijvende herinnering aan dit mooie moment.

  MEER

 • LuKiArt Kunstatelier Aan Huis

  Samen met het kind en zijn familie een uniek moment creëren, met het kunstwerk als blijvend souvenir.

  MEER

 • LuKiArt Kunstatelier voor verlies

  Samen met het kind in die moeilijke situatie een uniek moment creëren, met het kunstwerk als blijvend souvenir.

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy