Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Help Kids To School VZW Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: HELP KIDS TO SCHOOL

Adres
Boslaan 45
3050 - Oud-Heverlee

Oprichtingsjaar
2014

Onderwijs/Talentontwikkeling - Ontwikkelingssamenwerking/Humanitaire dienstverlening


Telefoon (algemeen nummer)
-

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Help Kids to School is een vzw die in Kenia kinderen sponsort om naar school te kunnen blijven gaan en een diploma te halen. Wij financieren in de plaatselijke scholen ook projecten m.b.t. faciliteiten. Het project wil kinderen een concrete kans bieden, en heeft tot…

MISSIE

Help Kids to School is een vzw die in Kenia kinderen sponsort om naar school te kunnen blijven gaan en een diploma te halen. Wij financieren in de plaatselijke scholen ook projecten m.b.t. faciliteiten. Het project wil kinderen een concrete kans bieden, en heeft tot op vandaag niet de ambitie om tot een grote organisatie uit te groeien. Wij zijn een kleine VZW, waarvan de opbrengsten rechtstreeks gebruikt worden om kinderen naar school te kunnen laten gaan. Er zijn kinderen van alle leeftijden. De oudste kinderen wordt gevraagd om, wanneer ze een diploma behaald hebben, en werk hebben gevonden, om zelf ook een kind uit hun onmiddellijke omgeving verder te sponsoren. Ingezamelde fondsen worden rechtstreeks aangewend. Al onze medewerkers werken op vrijwillige basis.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Renoveren van lager schooltje

    Een waterput en -toren in 2013,verlichting in enkele klaslokalen in 2014, een nieuw sanitair gebouw en schoolboeken in 2015, uitbreidingswerken en schilderwerken in 2016 en 2017. Verbeteringswerken, schilderwerken en schoolboeken in 2018. We werken samen met de directie om de infrastructuur van dit schooltje te…

    MEER

  • Aankoop schoolboeken

    Vanaf 2018 veranderde het schoolsysteem in Kenia geleidelijk aan, waardoor er met nieuwe boeken moet gewerkt worden. Ook hierbij willen we bijdragen om voor Lightmoon Junior Academy nieuwe schoolboeken te kopen.

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy