Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Villa N.J.A.M. vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: VILLA N.J.A.M.

Adres
Europaplein 19
1800 - Vilvoorde

Oprichtingsjaar
2014

Personen met een handicap - Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
0475/750475

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
vzw Villa N.J.A.M. is een kleinschalig privé initiatief dat aan jongvolwassenen met een mentale beperking en autisme - ook na het doorlopen van de school - een gedifferentieerd aanbod van activiteiten en therapie aanbiedt. Het permanent prikkelen en ondersteunen bij diverse dagdagelijkse activiteiten (rekening houdend…

MISSIE

vzw Villa N.J.A.M. is een kleinschalig privé initiatief dat aan jongvolwassenen met een mentale beperking en autisme - ook na het doorlopen van de school - een gedifferentieerd aanbod van activiteiten en therapie aanbiedt. Het permanent prikkelen en ondersteunen bij diverse dagdagelijkse activiteiten (rekening houdend met ieders talenten, tempo en eigenheid) draagt er toe bij dat deze jongvolwassenen zich maximaal ontwikkelen .

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Opstart en inrichting vzw Villa N.J.A.M

    Aanpassen en inrichten van het gebouw waar jongvolwassenen met een mentale beperking en autisme een kwalitatieve dagbesteding en therapie aangeboden krijgen.

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy