Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Inter Private stichting

Officiële naam: TOEGANKELIJK VLAANDEREN

Tussen mens en omgeving

Adres
Belgieplein 1
3510 - Kermt

Oprichtingsjaar
2014

Duurzame ontwikkeling - Personen met een handicap


Telefoon (algemeen nummer)
011/26.50.30

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Inter heeft als missie te streven naar een integraal toegankelijke en inclusieve samenleving, zodat iedereen, op een gelijkwaardige wijze, volwaardig kan deelnemen aan alle facetten van het leven. Inter integreert en promoot daarbij de principes van Universal Design. Die scheppen de basisvoorwaarden, waardoor mensen, in…

MISSIE

Inter heeft als missie te streven naar een integraal toegankelijke en inclusieve samenleving, zodat iedereen, op een gelijkwaardige wijze, volwaardig kan deelnemen aan alle facetten van het leven. Inter integreert en promoot daarbij de principes van Universal Design. Die scheppen de basisvoorwaarden, waardoor mensen, in al hun diversiteit en in een veelheid aan situaties, op een zelfstandige, gelijkwaardige, veilige en gebruiksvriendelijke wijze kunnen gebruikmaken van de omgeving. Inter vormt de katalysator tussen gebruikers, professionelen en beleid.

MEER

FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

van 2 tot 7.000.000€

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 32

AANTAL VRIJWILLIGERS: 101 tot 500

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy