Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Inter-Events Private stichting Deze organisatie neemt deel aan Music For Life

Officiële naam: TOEGANKELIJK VLAANDEREN

Toegankelijke evenementen

Adres
Belgieplein 1
3510 - Kermt

Oprichtingsjaar
2014

Personen met een handicap


Telefoon (algemeen nummer)
011/26.50.30

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Inter streeft naar gelijke kansen voor personen met een handicap en wil in het bijzonder dat personen met een beperking op een gelijkwaardige manier kunnen deelnemen aan evenementen, het culturele leven en vrijetijdsbesteding. Inter verwezenlijkt dit door evenementen zoals voorstellingen in cultuurcentra, festivals, beurzen en…

MISSIE

Inter streeft naar gelijke kansen voor personen met een handicap en wil in het bijzonder dat personen met een beperking op een gelijkwaardige manier kunnen deelnemen aan evenementen, het culturele leven en vrijetijdsbesteding. Inter verwezenlijkt dit door evenementen zoals voorstellingen in cultuurcentra, festivals, beurzen en sportmanifestaties toegankelijk te maken voor personen met een beperking en inclusieve projecten te realiseren.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

van 2 tot 7.000.000€

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 31

AANTAL VRIJWILLIGERS: 101 tot 500

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy