Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

VZW Co-LIVING Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: VZW CO-LIVING

Kleinschalig woonproject voor jongvolwassenen met een mentale beperking

Adres
Hazebeekstraat 15
8531 - Harelbeke - Bavikhove

Oprichtingsjaar
2014

Huisvesting - Personen met een handicap


Telefoon (algemeen nummer)
0475568722

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Kleinschalig woon project voor jongvolwassenen met een mentale beperking : een project in regie van ouders, dat vanuit een sterk samenwerkingsverband met andere partners een woonproject op maat wil realiseren waarin mensen met een beperking de mogelijkheid krijgen samen te leven in een eigen woning,…

MISSIE

Kleinschalig woon project voor jongvolwassenen met een mentale beperking : een project in regie van ouders, dat vanuit een sterk samenwerkingsverband met andere partners een woonproject op maat wil realiseren waarin mensen met een beperking de mogelijkheid krijgen samen te leven in een eigen woning, daarbij genietend van een reguliere en gespecialiseerde zorgondersteuning op maat. De levenskwaliteit van iedere bewoner wordt hierbij centraal gesteld

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy